A Planet Sushi összetevők

A Planet Sushi – Összetevők: mindig mindent frissen

Gondos és alapos odafigyelés az alapanyagok kiválasztásától, az ételek elfogyasztásáig – ez a hitvallásunk. Minden nyers alapanyagot és zöldséget olyan magas minőségi elvárásokat követő beszállítóktól szerezünk be, akik biztosítani tudják az alapanyagok származási helyét, nyomon követik a termelési és termesztési folyamatokat, valamint minden minőségi normát kiegészítő módon végzik a termékek szállítását, tárolását és csomagolását.
Éttermükben minden halfélét a tradícióknak megfelelően, kézzel szeletelünk,nem pedig elektronikai kuchar_17konyhai segédeszközökkel. Ez azért fontos, mert így az alapos odafigyelésnek köszönhetően csak jó minőségű alapanyagok kerülnek elkészítésre, majd vendégeink asztalára.

Minden ételt frissen, megrendelésre készítünk el. A tradicionális élmény megteremtése érdekében igyekszünk legtöbb ételünkhöz ázsiai alapanyagokat használni. Ilyen alapanyagok például a füstölt angolna, takuán (pácolt jégretek), sichimi és hondashi fűszerek, nori (tengerialga lap)  valamint a kombudashi.

Planet Sushi szakácsok

kuchar_13A Planet Sushi szakácsoknak részletes és alapos felkészítési tanulási folyamatokon kell végigmenni. Kezdetben egy hat hete felkészítő tréning során sajátítják el az alapanyagok részletes ismeretét, valamint az Ázsiai gasztronómia részletes ismeretét. A tréning során mindig egy tapasztalt szakács kíséri figyelemmel a munkát és a jelentkező fejlődését, aki minden felmerülő kérdésre részletes választ tud adni, ezzel is segítve a fejlődési folyamatot.

Étlapunkjidlo_1

Mitől olyan változatos és sokszínű a Planet Sushi étlap? Folyamatosan figyeljük a távol-keleti konyha fejlődését, változásait és újdonságait, melyeket kis idővel mi is implementálunk minden új étlapunkba. Ez a folyamat kihívások elé állítja éttermünket, hiszen minden újdonság megkívánja a tökéletességet és a frissességet. Csak akkor bővítjük étlapunkat, ha az előző két feltételnek maximálisan meg tudunk felelni.

Tart a nyers sushitól?

vegie_bentoÉttermünkben azok a vendégek is megtalálják a számukra tökéletes választást akik nem feltétlenül kedvelik a nyers sushi fogásokat. Vegetáriánus ételek, valamint sült hal és egyéb sült húsételek mind megtalálhatóak az étlapunkon. Különböző ázsiai tészta specialitások (harusame, udon, yakisoba), számos  tepanyaki főételek és levesek mind megtalálhatók étlapunkon. Felszogálójasegítségére lesz, hogy megtalálja a tökéletes választást.