Kedvencek hete a Planet Sushi Allee Lounge teraszán!

Kóstolj bele a Planet Sushi Allee étterem legkedveltebb fogásaiba egy felejthetetlen vacsora keretében. Tavasszal éttermünk megnyerte a Dining City étterem hét során kategóriájának legjobb konyhája díjat, így május 27-31 között egy különleges menüsorral készülünk nektek, melyben megkóstolhatjátok a legkedveltebb Planet Sushi fogásokat.

A Planet Sushi – kedvencek hetére online veszünk fel foglalásokat. Kérjük a foglalás leadása során megjegyzés rovatba írd be a “Kedvencek hete” jeligét: https://www.planetsushi.hu/etterem/allee#asztalfoglalas  A foglalást a Planet Sushi Allee Lounge teraszára vesszük fel, de rossz idő esetén a foglalást természetesen átregisztráljuk az étterem benti részére.

Planet Sushi – Kedvencek hete Menüsor – 5990 Ft:

Választható előétel:

– Tori Harumaki

– Ebi Tempura

– Gyodza

Választható leves:

– Lasksa

– Edamame Cream Soup

Választható Sushi válogatás:

– 2db Sake maki, 2db Spicy Maguro maki, 2db Ebi Crunch, 1db Cukka gunkan

– 2db Planet maki, 2db Philadelphia Chic maki, 2db Maguro maki, 1db Unagi gunkan

Választható főétel:

– Goma Maguro Tonhal Steak

– Bélszín Teppan Steak

Választható desszert:

– Sajttorta eper öntettel

– White Orchid – Domino desszert makik

Minden kategóriából 1 db étel választható. A menüsor módosítására nincsen mód. A menüsorban szereplő előétel, leves és főétel valamint a sajttorta desszert fogások az étlap adagokhoz képest fél adagnak felelnek meg. A menüsor ára tartalmazza a menüsor szervízdíját.

Akár törzsvendégünk vagy, vagy éppen ez lesz az első alkalom, ne habozz, foglalj asztalt és ismerd meg a Planet Sushi legkedveltebb fogásait!

Az eseménnyel kapcsolatos kérdéseket a planetsushi2@gmail.com email címre várjuk.