FoodRunner.hu – Házhozszállításunk megújult!

FoodRunner.hu – Rendelj mostantól akár egyszerre a Fridays és a Planet Sushi éttermek kínálatából!
Ti kértétek, mi megcsináltuk! 2019. szeptember 16-tól már akár egyszerre is rendelhetsz kedvenc amerikai és ázsiai éttermedből. Itt mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő fogásokat!
Mit kell tenned, ha rendelni szeretnél:
1. Ha már regisztráltál korábban a planetsushi.hu vagy a fridays.hu webshopon, akkor az ott megadott email címmel és jelszóval a foodrunner.hu felületre is be tudsz jelentkezni a „Bejelentkezés”-re kattintva. Amennyiben nem emlékszel a megadott jelszóra, egy kattintással kérhetsz új jelszót. Ha véletlenül az email címre sem emlékeznél, javasoljuk, hogy regisztrálj újra a foodrunner.hu webshopon. A regisztráció alig egy percet vesz igénybe.
2. Bejelentkezés után már csak a szállítási címet kell megadnod és azonnal válogathatsz is kínálatunkból.
3. Az étlap menüpontnál eldöntheted, hogy a Planet Sushi vagy a TGI Fridays étterem kínálatából válogatsz, de arra is van lehetőség, hogy egyszerre mindkét étterem ajánlatai között szemezgess.

Miért jobb a foodrunner.hu házhozszállítás, mint korábbi kiszállításunk:
1. Közös kosarat is készíthetsz a Planet Sushi és a TGI Fridays választékából.
2. Már online is fizethetsz bankkártyával, illetve OTP és K&H SZÉP kártyával.
3. Miután rendelésed elkészült sms-t küldünk a megadott telefonszámra, amely egy linket tartalmaz. A linkre kattintva folyamatosan értesülhetsz a futár helyzetéről.

Rendelésedet minden nap 11.00-22.30 között várjuk! Kattints és rendelj a Fridays és a Planet Sushi éttermek kínálatából!
FOODRUNNER.HU – A TGI FRIDAYS és PLANET SUSHI éttermek hivatalos házhozszállítása.